Previous
Next

Omelet

Omelet er Bellyfoods bud på et morgenmads-, mellem- eller frokostmåltid. Måltidet indeholder blandt andet boghvedeflager, kogt æg, grønne bønner og grønkål og har en klar grøn farve fra grønkål og grønne bønner. 

Måltiderne kan bestilles som enkelt levering eller abonnement, hvis du spiser Bellyfoods måltider som en fast del af dine måltidsrutiner.

INGREDIENSER: Havredrik (56%); Boghvedeflager (11%); Æg, kogt (10%); Grønkål; Grønne bønner, dybfrost; Løg, stegt; Græskarkerner; Olivenolie; Rapsolie; Salt. Kan indeholde spor af mandel, laks, sesam, gluten

NÆRINGSINDHOLD PR. 100ml:

Bellyfood Omelet er sondeernæring af næringsrige råvarer med naturligt højt indhold af fibre til børn i alderen 3-18 år og voksne med fungerende mave-tarm kanal. Præparatet er ikke fuldgyldigt.  Indeholder ikke tilsætningsstoffer. Følgende ingredienser er beriget: Havredrik og salt.

Bellyfood Omelet er glutenfattig og laktosefri.

Dybfrossen. Må ikke nedfryses igen efter optøning.

Præparatet er en fødevare til særlige medicinske formål.

NETTOINDHOLD: 250ml

ANVENDELSE: Beregnet til børn i alderen 3-18år og voksne. 

DOSERING: Som anbefalet af læge eller diætist. Kan ikke anvendes som eneste ernæringskilde.

OPBEVARING: Uåbnet: I dybfryser ved -18˚C eller koldere. Åbnet og/eller optøet: I køleskab ved højest +5˚C i 1 døgn. MÅ IKKE NEDKØLES OG GENVARMES EFTER OPVARMNING TIL MERE END +5˚C.

HOLDBARHED:  Uåbnet: I dybfryser ved -18˚C eller koldere: 3 måneder efter produktionsdatoen. Åbnet: I køleskab ved højest +5˚C i 1 døgn. MÅ IKKE NEDKØLES OG GENVARMES EFTER OPVARMNING TIL MERE END +5˚C.

KONTRAINDIKATIONER: Uegnet til spædbørn. Må ikke bruges af patienter med ikke-fungerende mave-tarm kanal.

FORSIGTIGHEDSFORANSTALTNINGER: Kun til enteralt brug. Må ikke indgives parenteralt (i.v.).

BRUGSANVISNING: 1. Skal optøes i køleskab eller i vandbad under omrøring (varm ikke maden op til mere end 30˚C, da indholdet af vitaminer og mineraler kan ændres). 2. Klip et lille hul i posen. 3. Maden ophældes i egnet beholder (sprøjte el.l.) og 4. serveres som bolus eller kontinuert ved stuetemperatur. Må ikke fortyndes eller tilsættes medicin. Efter optøning og åbning skal maden anvendes indenfor 2 timer.

Bellyfoods måltider er fødevarer til særlige medicinske formål og skal anvendes i samråd med læge eller diætist.

Måltiderne leveres i en termoboks med køleelementer og skal ompakkes til en fryser indenfor 3 timer fra levering. Måltiderne skal opbevares på dybfrost ved min. -18˚C.

Levering er gratis.

Kontakt os for nærmere information om pris